Сайтове: 5222

Потребители: 725711

Следващо нулиране на вота: 01.05.2017 (00:00)

Влезте в системата [ Вход

26 април 2017 (сряда) 7:28

Реклама

Реклама

Реклама

Реклама

Арт апартаменти под наем в Пловдив – за нощувки, кратък и дългосроен наем

Моля, потвърдете Вашия глас като кликнете на бутона!

Описание на сайта:

Семейство Милчеви предлага в центъра на град Пловдив: семпли и стилни, бутикови апартаменти обособени в Арт къща, построена и обзаведена с естествени (природосъобразни) материали. Уникална архитектура, чистота, домашен уют, и комфорт. Перфектни хигиенно-санитарни условия. Прецизност и в малките детайли. Добро място за перфекционисти.

В Арт апартаменти Милчеви ще усетите спокойствие, сигурност и тишина. Сградата се намира на комуникативно, но тихо място в близост до парк. Всички жилища са обзаведени с масивни мебели, врати, паркети, керамични подове и много цветя. Неналичието на никакви изкуствени (неприродосъобразни) материали създава неповторим микроклимат в навсякъде.

5 минути пеша до главната централна пешеходна зона на града. Старият град е на 15 минути пеша, а централния вход на Международен панаир Пловдив е на 5-10 минути пеша. Настаняване предимно за повече нощувки, краткосрочно и дългосрочно в студио, едностайни, двустайни, тристайни и многостайни апартаменти, панорамни апартаменти и апартамент с градина.

Оптичен интернет и цифрова телевизия с 300 програми; ТЕЦ + Локално парно; Климатик; Перална машина; Сушилник за дрехи; Ютия; Маса за гладене; Кухня с прибори и съдове за хранене; Хладилник; Готварска печка; Кафе машина; Термокана; Микровълнова фурна с грил; Детска кошара; Домашни специалитети. Обществен паркинг, а платен на 150м.

http://www.milchevi.com
Входящи гласове: 788 Изпратени посетители: 398
398/1000/788

Етикети: , ,

Реклама

Вашият коментар

Реклама

Реклама

Вип сайтове

Топ сайтове