След няколко години на изследвания и експерименти, Ibe и неговият екип представят първия модел G-Shock, DW-5000C. Този часовник впечатлява с иновативното си използване на множество защитни слоеве и плаващ модул, който предпазва вътрешните компоненти от удари.

Непоколебимата устойчивост

Основна характеристика на Casio G-Shock е неговата ненадмината здравина. Тези часовници са създадени да издържат на екстремни условия, включително удари, вибрации и гравитационни сили. Някои от ключовите характеристики, които гарантират тази издръжливост, включват:

Концепция Triple 10: Моделите се проектират да издържат на свободно падане от 10 метра, имат водоустойчивост до 10 бара (100 метра) и предлагат живот на батерията от поне 10 години.
Удароустойчивост: Структурата на G-Shock включва защитни слоеве и омекотяващи материали, които абсорбират ударите и предпазват вътрешните компоненти.
Устойчивост на вибрации: Часовниците са проектирани да издържат на вибрации и удари, които могат да се появят по време на различни дейности.
Водоустойчивост: Множество модели G-Shock се отличават с изключителна водоустойчивост, което ги прави идеални за водни спортове, гмуркане и екстремни ситуации.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика